Hjem til jul!

Oplev Fangekorets indendørs julekoncert i det tidligere statsfængsel Vridsløselille.

Snart fyldes de tomme fængselsgange med sang og julehygge i det lukkede statsfængsel Vridsløselille. I samarbejde med korleder Louise Adrian og Fangekoret åbner Porten Vridsløse op for den første offentlige fangekorskoncert i det tidligere statsfængsel Vridsløselille fredag d. 22. december 2023.

I hele 22 år nåede Louise Adrian med sit fangekor at blive en vigtig del af Vridsløses DNA og efter statsfængslet lukkede i 2016 fortsatte fangekoret med at synge deres sange rundt i landets øvrige fængsler.

De adskillige sangtimer har givet anledning til stemningsfyldte og følelsesladede stunder, hvor nuværende og tidligere indsatte får musikalsk afløb for deres tanker og følelser igennem de selvskrevne tekster, der ofte handler om skam, svigt, håb og bedre tider.

Nu vender Louise Adrian og Fangekoret for første gang siden fængslets lukning tilbage til de tomme celler, hvor så mange har siddet indespærret adskillige juleaftener.

Det bliver en helt særlig oplevelse for både tidligere og nuværende indsatte samt for aftenens gæster, når koret synger julen ind og ensomheden ud i det historiske fængsel, vis særprægede ånd blev døbt ”Vridsløseånden” af både dets indsatte og ansatte.

Mærk selv efter fredag d. 22. december kl. 16.00, når fangekoret vender hjem til jul!

!OBS: Begrænset antal pladser.

Køb din billet her.