Fangekoret i Stockholm

Godt Nytår!

2022 har, som så meget andet her i livet, vist sig fra både sin gode og sin grimme side.

Udover en masse fantastiske koncerter rundt omkring i det ganske land, var løsladte korsangere i slutningen af året i England, hvor der blev sunget i Den Danske Kirke i London, og i begyndelsen af året i Stockholm for at synge med de indsatte i to svenske fængsler – hvilket rørte både de indsatte, personalet og ledelsen. Især gjorde teksterne til “Masketid” og “You raise me up” indtryk.

De indsatte i Fængselskoret var beæret over at være med i Fællessang på DR1, og Fangekoret var stolte over at optræde ved overrækkelsen af Tine Bryld Prisen, der foregik i Lille VEGA, og som blev sendt live på DR P3.

I løbet af året har vi blandt andet optrådt i FÆNGSLET, Kolding Bibliotek, for Ældre Sagen, i Rosengårdcentret, til Bibelcamping, til Folkemødet på Bornholm og vi har sunget julen ind med medarbejderne i PFA, tre fredage i december, hvilket efterfølgende blev kaldt en af de største oplevelser de har haft i 2022.

Ovenstående er blot nogle af alle de steder vi har været i løbet af året, og i den forbindelse vil vi gerne sende et kæmpe stort og varmt tak ud til alle kirker, foreninger, arbejdspladser og institutioner der igennem 2022 har taget imod os med åbne arme og åbne sind. Det har været en stor fornøjelse at besøge jer alle.

Vi sender også et stort tak ud til alle jer der følger med her og til alle jer publikummer der i årets løb har taget jer tid til at komme og lytte til vores sange. Det betyder så utrolig meget for alle i koret.

Et kæmpe stort tak også til Kriminalforsorgen der – i en tid hvor der er mangel på både personale og ressourcer – fortsat støtter op om at lade vores indsatte korsangere få mulighed for at komme med på kor-tur, når de ønsker at benytte deres udgang på at komme med koret ud at synge. Det betyder uendeligt meget.

Til alle jer der læser med: I ønskes alt godt i det kommende år. En særlig tanke til jer, der ligesom vi, har mistet en eller flere kære i det forgangne år. Vi håber at 2023 vil bringe fred, ro, kærlighed, sammenhold, glæde og liv.

På vegne af korleder Louise Adrian og alle korsangere i Fangekoret, ønskes alle et GODT NYTÅR!