Fangekoret koncert ved Holmsborg Bibelcamping

Koncert i Holmsborg og Holstebro

Stort tak til Holmsborg Bibelcamping og Holstebro Kirke for at tage godt imod os, vores sange og vores fortællinger.

Blandt publikum ved Holmsborg Bibelcamping var Anders Christian Enevoldsen. En lille sjov anekdote er, at han spillede en væsentlig rolle i tilblivelsen af Fangekorets aller første CD-udgivelse: Forbryderalbummet. Den udgivelse skabte efterfølgende så stor efterspørgsel på at få koret ud at optræde uden for murene, at det med tiden blev gjort muligt (i et samarbejde med Kriminalforsorgen) for indsatte at bruge deres udgang på at komme med koret ud og synge.

Det er af stor betydning for korets indsatte og tidligere indsatte at komme ud og møde publikum i øjenhøjde, at opleve interesse og anerkendelse, samt opbakning i muligheden for at ændre sit liv til en tilværelse uden kriminalitet.

Tak til alle jer der kom og lyttede både lørdag og søndag – tak for jeres tid.